Gornji Matejevac: Kuća se srušila na vodovodne cevi, 500 domaćinstava bez vode (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 18.Maj.2014, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gornji Matejevac: Kuća se srušila na vodovodne cevi, 500 domaćinstava bez vode (VIDEO)

Blizu 500 domaćinstava u Gornjem Matejevcu ostalo je bez vode kada se usled klizišta u potok urušio jedan objekat i oštetio vodovodne cevi. Direktor JKP Naisus Dejan Andrejević kaže da je dopremljena potrebna mehanizacija kako bi ovaj problem bio što pre rešen.
Posledice obilnih padavina od pre nekoliko dana vidljive su i u Gornjem Matejevcu. Klizište je proradilo, a ceo jedan objekat završio je u potoku, baš na mestu gde su postavljene vodovodne cevi. Zbog toga je skoro čitavo selo, uključujući vrtić i zdravstvenu ambulantu ostalo bez snabdevanja vodom. Ipak, prema rečima direktora javno-komunalnog preduzeća Naisus Dejana Andrejevića radi se na tome da šteta što pre bude sanirana.
Predsednik skupštine opštine Pantelej Bratimir Vasiljević istakao je da opštinske službe od prvog dana učestvuju u saniranju ovog problema kako bi on u što kraćem roku bio rešen.
Diektor Andrejević nije mogao da precizira kada će radovi biti završeni, ali je istakao prioritet da se potok očisti, a zatim i ozida taj deo kako bi se površina vratila u prvobitno stanje. To bi, kaže Andrejević, trebalo da spreči ponavljanje ovakvih scena.

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.