Izvor: Blic, 23.Avg.2016, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Golf" podleteo pod šleper, troje povređenih, među njima i dečak

U teškom udesu koji se dogodio večeras oko 18 sati na obilaznici oko Kraljeva, povređena su dvojica muškaraca i dečak star 12 godina. Muškarci, od kojih je jedan sa teškim povredama hitno operisan, zbrinuti na Intenzivnoj nezi bolnice u Kraljevu i van životne opasnosti, dok je dečak zadobio otvoreni prelom potkolenice i potres mozga i biće operisan.

- Jedan od dvojice muškaraca primljen je sa teškim povredama pluća, jetre i pankreasa i morao je hitno da se operiše. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << On se nalazi van životne opasnosti i smešten je na Odeljenju intenzivne nege, gde se nalazi i drugi muškarac koji je primljen sa povredama pluća. Dečak

star 12 godina zadobio je otvoreni prelom potkolenice i potres mozga. Zbog težine povrede noga će morati da se operiše – rekao je Zoran Mrvić, direktor Opšte bolnice u Kraljevu.

Kako nezvanično saznajemo, udes se dogodio kada je, krećući se prema Kraljevu, vozač golfa pokušao da preko pune linije pretekne kamion. Najverovatnije zbog neprilagođene brzine i mokrog kolovoza, golf je najpre zakačio levu stranu kamiona, potom udario u zaštitni branik kraj puta od kojeg se odbio i ponovo se bukvalno zakucao u kamion.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Udes automobila i kamiona, povređena dva muškarca i dečak

Izvor: Večernje novosti, 23.Avg.2016

U udesu „golfa“ i kamiona na obilaznici oko Kraljeva teško su povređena dva muškarca i dvanaestogodišnji dečak svi iz Kraljeva KRALjEVO – U saobraćajnom udesu „golfa“ i kamiona koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio, oko 18 sati, na obilaznici oko Kraljeva,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.