Goga Sekulić dala pomen pokojnom mužu, otac mu nije došao na grob!

Izvor: Vesti-online.com, 23.Avg.2013, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goga Sekulić dala pomen pokojnom mužu, otac mu nije došao na grob!

Pevačica Goga Sekulić u petak je na groblju Orlovača dala četrdeset dana mužu Igoru Ramoviću, a pored nje je davanju pomena prisustvovalo svega nekoliko ljudi!

Goga Sekulić  

Od kolega sa estrade niko se nije pojavio, što nije toliko čudno s obzirom na to da ni rodbina pokojnog Igora nije prisustvovala pomenu, čak ni njegov rođeni otac!

- Molim vas da više ne zovete za priču o Igoru njegove roditelje, rođake i neke ljude koji nemaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << veze sa javnom scenom. Pored mene, sa kojom sarađujete dugi niz godina, za tim stvarno nema nikakve potrebe - obratila se Goga novinarima.

Pročitajte još:

* Sahranjen muž Goge Sekulić, estrada stala uz koleginicu

* Preminuo suprug Goge Sekulić

- Dok sam ja tamo ležala pored Igora njegov otac je ovde davao izjave. Igorova majka i ja smo sve same izgurale! Otac nije hteo u ovome da učestvuje, kao što nije hteo da učestvuje ni u transportu Igorovog tela. Jako je ružno da takvi roditelji postoje i srećna sam kakve ja roditelje imam - rekla je Goga, a onda dodala:

- Mnogo je teško biti pored bolesnog čoveka.

Spomenik Goginom mužu već je podignut, a na njemu stoji uklesano "Voljeni nikad ne umiru. Goga i mama".

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Goga Sekulić dala pomen pokojnom mužu, otac mu nije došao na grob!

Izvor: Dzungla.org, 23.Avg.2013

Pevačica Goga Sekulić u petak je na groblju Orlovača dala četrdeset dana mužu Igoru Ramoviću, a pored nje je davanju pomena prisustvovalo svega nekoliko ljudi!. OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.