Izvor: RTS, 30.Okt.2020, 18:02

Godfri čestitao Selakoviću stupanje na dužnost

Ministar spoljnih poslova Republike Srbije Nikola Selaković sastao se sa ambasadorom Sjedinjenih Američkih Država u Republici Srbiji Entonijem Godfrijem.
Ambasador Godfri čestitao je Selakoviću stupanje na dužnost ministra inostranih poslova.

Ministar Selaković je posebno istakao pozitivnu dinamiku u razvoju međusobnih odnosa koji sledeće godine navršavaju 140 godina od uspostavljanja, navodi se u saopštenju Ministarstva spoljnih poslova.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />Kako se dodaje u saopštenju, razmenjena su mišljenja o daljim pravcima i modalitetima jačanja saradnje koja ima značajne kapacitete za dalji razvoj, a takođe je i obostrano izražena spremnost da se zajednički radi na daljem jačanju i produbljivanju bilateralnih odnosa na svim poljima.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Selaković i Godfri o jačanju saradnje Srbije i SAD

Izvor: B92, 30.Okt.2020

Beograd -- Ministar spoljnih poslova Srbije Nikola Selaković razgovarao je danas sa ambasadorom SAD u Beogradu Entonijem Godfrijem o jačanju saradnje dve zemlje...Kako je saopštilo Ministarstvo spoljnih poslova, Selaković je posebno istakao pozitivnu dinamiku u razvoju međusobnih odnosa koji sledeće...

Nastavak na B92...

Zoran Đorđević ambasador na Kubi?

Izvor: Danas, 31.Okt.2020, 09:47

Kada je reč o ministrima koji odlaze, razmatra se mogućnost da doskorašnji ministar rada Zoran Đorđević postane novi ambasador Srbije na Kubi, saznaje Danas nezvanično iz diplomatskih izbora.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.