Glumac sa suprugom seksualno maltretirao dadilju jer je muslimanka?

Izvor: Vesti-online.com, 14.Nov.2016, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumac sa suprugom seksualno maltretirao dadilju jer je muslimanka?

Skandal koji potresa Ameriku tiče se navodnog zlostavljanja dadilje slavnog glumačkog para, a sve zbog toga što je, kako ona tvrdi, muslimanske veroispovesti.

Glumac iz serije "Shamless" Stiv Haui i njegova žena Sara napravili su pravi pakao bivšoj dadilji koja se takođe zove Sara, a koju su zaposlili 2012. godine kako bi čuvala njihovo troje dece.

Ona je u tužbi koju je podnela protiv ovog para navela da je u početku sve delovalo u redu. Međutim, uskoro se >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sve pretvorilo u pravi pakao. Verbalno su je vređali, ali i navodno fizički maltretirali.

Dadilja je takođe navela da je glumac maltretirao zato što je muslimanka, ali i da ju je poznati par seksualno zlostavljao, te da je ju je žena slavnog glumca terala da gleda slike njegovog golog penisa.

Uskoro joj je sve postalo neizdrživo i dala je otkaz, prenosi izvor.

Nakon tri godine, od njih traži novac za odštetu.

Glumac se još uvek nije oglašavao povodom ovih optužbi.

Fam @peoplemag @theonlysarahshahi

A photo posted by Steve Howey (@stevehowey) on Jan 13, 2016 at 12:02pm PST

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.