Globalisti koriste genetski modifikovane organizme kao biološko oružje

Izvor: AlternativneVesti.com, 01.Jun.2011, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Globalisti koriste genetski modifikovane organizme kao biološko oružje

Genetski modifikovani organizmi, za koje su mnogobrojne studije utvrdile da izazivaju pregršt bolesti, mogu se koristiti i kao biološko oružje. Njihovom upotrebom moguće je širom sveta izazvati sterilitet kod miliona ljudi, pokazalo je najnovije istraživanje. Protivnici genetske modifikacije hrane upozoravaju da bi globalisti mogli da ovo oružje upotrebe kako bi eliminisali određene grupe stanovništva, pogotovo u Južnoj Americi. Ističu i da Ujedinjene nacije nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu AlternativneVesti.com << svrstale genetski modifikovane organizme u hranu, što jasno ukazuje na to da se mogu koristiti i u druge svrhe.
Zanimljivo je da su najveći zagovornici genetski modifikovanih organizama, između ostalih, Fondacija Bila Gejtsa, koji se otvoreno zalaže za istrebljenje milijardi ljudi, zatim Fondacija Rokfeler, kao i organizacija Anan Agra, čiji je predsednik bivši generalni sekretar Ujedinjenih nacija Kofi Anan.
Ove institucije pod kontrolom globalista već godinama aktivno promovišu upotrebu genetski modifikovanih organizama, iako je dokazano da se toksini koje sadrži genetski modifikovana hrana prenose sa majke na dete, kao i da izazivaju ozbiljne poremećaje.

Nastavak na AlternativneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AlternativneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AlternativneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.