Gde rade ekipe javnih komunalnih preduzeća u četvrtak, 25. jula

Izvor: Megafon.co, 25.Jul.2019, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gde rade ekipe javnih komunalnih preduzeća u četvrtak, 25. jula

Ekipe javnih komunalnih preduzeća najavljuju radove na mnogim deonicama u četvrtak, 25. jula.
JKP Parking servis Služba signalizacije, javnog osvetljenja i održavanja je za četvrtak planirala rad na intervencijama na semaforskoj instalaciji u ulici Kosovke devojke i zamenu svetiljki na teritoriji Gradske opštine Niška Banja. Ekipe Parking servisa postavljaju vertikalne signalizacije u ul. Aleksandra Medvedeva i na Bulevar Nikole Tesle.
Postavljaće se i vertikalna signalizacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << na privremenim stajalištima u ul. Studenička i Gornjomatejevačka, zbog izmene trase gradskog prevoza. Parking servis će raditi na obeležavanju debeloslojnom plastikom na Trgu kralja Milana.
JKP Naissus Zbog radova na vodovodnoj mreži, bez vode će biti:
– Gornji Matejevac – Prekid u vodosnabdevanju do 15 sati na početku sela, leva strana;
– Naselje Nikola Tesla, ul. Rade Končara br. 4 – Zbog intervencije na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati;
– Ulica Mokranjčeva br. 49/prilaz 4 – Moguć je manji prekid vodosnabdevanja do 15 sati;
– Naselje Mramorsko brdo – Moguć manji prekid vodosnabdevanja do 15 sati kod firme “Austroterm“.
Direkcija za javni gradski prevoz Zbog izvođenja radova na rehabilitaciji kolovoza u ulici Kosovke devojke u periodu od petka, 16. jula do četvrtka, 15. avgusta, trasa linije javnog gradskog prevoza broj 5 Železnička stanica – Somborska, biće privremeno izmenjene na sledeći način:
U smeru ka Somborskom bulevaru redovnom trasom do raskrsnice ulica Pantelejska i Kosovke devojke. Zatim Knjaževačom ulicom, Studeničkom, Gornjomatejevačkom, Kosovke devojke, do Somborskog bulevara gde je stajalištu „Sv.Pantelejmon“ uveden privremeni početni termimus. U smeru ka Železničkoj stanici Somborskim bulevarom, Studeničkom, Knjaževačkom do raskrsnice sa ulicom Kosovke devojke i na dalje redovnom trasom.
Na izmenjenoj trasi koristiće se postojeća stajališta na zahtev putnika kao i nova privremena stajališta na sledećim lokacijama:
– U ulici Studeničkoj, nakon raskrsnice sa Somborskim bulevarom, u smeru ka Gornjomatejevačkoj;
– U ulici Gornjomatejevačkoj, pre raskrsnice sa ulicom Novice Žigić Bože, u smeru ka Borskoj;
– U ulici Gornjomatejevačkoj, pre raskrsnice sa ulicama Kosovke devojke i Borska;
– Na Somborskom bulevaru, pre raskrsnice sa ulicom Studeničkom.

Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Megafon.co...






Povezane vesti

Kvarovi na mreži, radovi održavanja, zamena sijalica – servisne vesti

Izvor: Megafon.co, 26.Jul.2019, 09:23

Kvarovi na mreži, radovi održavanja, zamena sijalica… Ekipe javnih preduzeća na terenu.. JKP Naissus Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju:. Ulica Čokotska br. 15. Voda na ulici, potrebno je raskopavanje u Čokotskoj ulici ispred broja 15. Nastala je nova havarija, u blizini...

Nastavak na Megafon.co...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.