Gde kupujete opremu i dodatke za svoj telefon?

Izvor: Mondo, 16.Nov.2017, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gde kupujete opremu i dodatke za svoj telefon?

Unapredite mobilni uređaj i učinite ga jedinstvenim! Posetite mts internet prodavnicu i pronađite dodatnu opremu za svoj mobilni telefon ili tablet.

Tražite dodatnu opremu za svoj mobilni uređaj? mts nudi širok asortiman dodatne opreme za mobilne telefone i tablet uređaje. U ponudi su razne vrste futrola, slušalica, baterija, USB memorija i ostale prateće opreme, koja je jednostavna za korišćenje i ima moderan dizajn.

U mts ponudi ćete >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pronaći različite atraktivne maske i futrole za iPhone, Samsung, Sony, Huawe, HTC i druge modele telefona, ali i nezaobilazne futrole na preklop za tablet uređaje od 7-8 i 10 inča.

Nismo zaboravili ni koliko je bitna zaštita ekrana vašeg mobilnog telefona, pa u našoj internet prodavnici možete da pronađete i kaljena zaštitna stakla za ekran vašeg „ljubimca“.

Izaberite dodatnu opremu po svom ukusu – posetite mts sajt ili dođite u najbližu mts poslovnicu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.