Gde da se rashladite se za vikend: Najbolja kupališta u Srbiji

Izvor: Blic, 20.Jun.2013, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gde da se rashladite se za vikend: Najbolja kupališta u Srbiji

Leto je stiglo i kalendarski, a s njim i velike vrućine, pa će mnogi za vikend potražiti spas van grada, daleko od vrelog asfalta. Srebrno jezero: Lepe plaže s restoranima, akvapark, sportski tereni i parkovi

Odmor u ovo doba godine bi trebalo da podrazumeva i rashlađivanje uz kupanje u nekom od bazena ili jezera.

Cene ulaznica za kupališta i bazene nisu previsoke, a mališani će sigurno pamtiti ukoliko ih odvete u neki akvapark.

Kupališna sezona je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << počela i na Adi Ciganliji, koja je zvanično drugu godinu zaredom dobila prestižno međunarodno priznanje plavu zastavu za kvalitet plaže Savskog jezera.

Na Adi Ciganliji nekad se skupi i 500.000 kupača i izletnika

O bezbednosti kupača na Adi Ciganliji svakodnevno, od 10 do 19 sati, brine oko 50 spasilaca.

Najlepša plaža na Dunavu, novosadski Štrand, spremno dočekuje početak kupališne sezone duž 700 metara plaže gde posetioci mogu da uživaju i u hladu.

Novosadski Štrand

Za bezbednost kupača brine spasilačka služba, a o zdravlju brine dežurni lekar. Cena ulaznica iznosi 50 dinara.

Akvapark u Jagodini sadrži sedam bazena i sistem tobogana dug 550 metara. U okviru parka se nalaze tereni za mali fudbal, košarku, rukomet. Postoji i kutak za najmlađe, a opremljen je klackalicama i ljuljaškama.

Akvapark u Jagodini

Ulaznica za odrasle je 500 dinara, a za decu do 12 godina 350 dinara. Ukoliko želite da iznajmite suncobran i ležaljku, treba dodatno da izdvojite 50 dinara.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Gde da se rashladite za vikend: Najbolja kupališta u Srbiji

Izvor: Blic, 21.Jun.2013, 12:29

Leto je stiglo i kalendarski, a s njim i velike vrućine, pa će mnogi za vikend potražiti spas van grada, daleko od vrelog asfalta. Srebrno jezero: Lepe plaže s restoranima, akvapark, sportski tereni i parkovi..Odmor u ovo doba godine bi trebalo da podrazumeva i rashlađivanje uz kupanje u nekom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.