Galeb ukrao kesicu sa marihuanom, spasao muškarca hapšenja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Avg.2019, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Galeb ukrao kesicu sa marihuanom, spasao muškarca hapšenja

Muškarac u Švedskoj spasao se hapšenja tako što mu je galeb iz ruke "ukrao" kesicu sa marihuanom i odleteo sa njom u trenutku dok su mu se približavali policajci.

Policajci u civilu patrolirali su na Festivalu kulture u Geteborgu, kada su primetili ženu kako slobodno puši marihuanu, i dok su prilazili muškarac koji je bio u njenom društvu zgrabio je kesicu sa marihuanom, što je primetila i policija, prenosi portal Leaf Desk.

Kako se navodi, policajci su se onda >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << usmerili ka muškarcu u nameri da ga uhapse, međutim nekoliko trenutaka pre nego što su policajci prišli, pojavio se galeb koji je uzeo kesicu i odleteo sa njom, pa je tako odneo i dokaz.

Portparol policije u Geteborgu Štefan Gustafson izjavio je da je prema proceni policajaca u kesici bilo oko 10 grama kanabisa, međutim, kako nije bilo dokaza, nije ni došlo ni do hapšenja.

"Policajci nisu očekivali nekog trećeg da se umeša. Na tom mestu postoji veliki broj galebova, a jedan od njih je video svoju šansu i zgrabio kesu. Policajci su samo posmatrali kako galeb nestaje ka nebu", rekao je Gustafson.

Policajci su uhapsili ženu zbog korišćenja i posedovanja marihuane.

U Švedskoj važe najstroži zakoni o drogama, i po njima se posedovanje marihuane kažnjava velikom novčanom kaznom i zatvorom do šest meseci.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Galeb spasao muškarca da ne bude uhapšen, iz ruke mu oteo marihuanu

Izvor: Radio 021, 26.Avg.2019, 09:05

Muškarac u Švedskoj spasao se hapšenja tako što mu je galeb iz ruke "ukrao" kesicu sa marihuanom i odleteo s njom u trenutku dok su mu se približavali policajci...Policajci u civilu patrolirali su na Festivalu kulture u Geteborgu, kada su primetili ženu kako slobodno puši marihuanu. Dok su prilazili...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.