Gale Kerber: „Četiri sata je malo za ono što smo planirali

Izvor: Studnel.com, 10.Dec.2011, 22:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gale Kerber: „Četiri sata je malo za ono što smo planirali"

Ostalo je još samo nekoliko dana do trenutka kada će „Kerber“ nastupom u hali „Čair“ proslaviti svoj trideseti rođendan. „Kerber“ je niški bend koji može da stane rame uz rame sa bilo kojim legendarnim svetskim rok sastavom, pa ovaj koncert svi sa nestrpljenjem očekujemo. Čuveni Goran Šepa Gale, frontmen grupe, otkrio nam je kako teku pripreme za veliki spektakl, a rekao nam je i da na koncertu ipak neće biti novih pesama:
 
„Jedno vreme smo razmišljali o novim pesmama koje se još uvek nisu zavrtele na radiju, ali trideset je godina i treba puno toga odsvirati, tako da tu za njih nema mesta. Čak su i ta četiri sata (koliko će koncert trajati) malo za ono što smo mi planirali. Ovog puta će, možda, više biti onih najstarijih pesama sa prvog i drugog albuma."
Opširnije...

Nastavak na Studnel.com...






Povezane vesti

Gale Šepa (Kerber): "Opet kao klinci, opet lepa energija"

Izvor: BalkanRock.com, 11.Dec.2011, 21:53

"Mezimac", "Seobe", "Ratne igre", "Nebo je malo za sve" samo su neke od pesama kojima su Kerber zadužili Niš, Srbiju.. Jugoslaviju. Osnovani su 1981. godine i ovog četvrtka (15. decembar) pred svojim sugrađanima u renoviranoj hali "Čair" u Nišu održaće koncertnu proslavu 30. rođendana. Najavljen...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studnel.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studnel.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.