Gajović o Ilustrovanoj Politici: Ministarstvo se ne stavlja ni na čiju stranu

Izvor: Danas, 01.Nov.2018, 00:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gajović o Ilustrovanoj Politici: Ministarstvo se ne stavlja ni na čiju stranu

"Ministarstvo nema običaj, niti je u njegovoj nadležnosti, komentarisanje bilo čijeg autorskog teksta, kao ni tog koji pominjete", stoji u odgovoru državnog sekretara Ministarstva kulture i informisanja Vlade Srbije Aleksandra Gajovića, koji je Radiju Slobodna Evropa (RSE) upućen u sredu popodne putem mejla, a na upit RSE povodom naslovne strane i teksta objavljenog u "Ilustrovanoj politici". Članak Gajović o Ilustrovanoj Politici: Ministarstvo se ne stavlja ni na čiju stranu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Organizacija osoba sa invaliditetom predstavila projekat „Integritet“ (VIDEO)

Izvor: Danas, 01.Nov.2018

Nacionalna organizacija osoba sa invaliditetom realizovala je projekat "Integritet", koji je finansijski podržan od strane Ministarstva kulture, sa ciljem podizanja svesti o pravima osoba sa invaliditetom i povećanja njihove vidljivosti u javnosti. Članak Organizacija osoba sa invaliditetom predstavila...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.