Dve predstave vranjskog pozorišta na turneji po Srbiji

Izvor: Danas, 01.Nov.2018, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve predstave vranjskog pozorišta na turneji po Srbiji

Ansambl Pozorišta „Bora Stanković“ od večeras do 7. novembra je na turneji po gradovima Srbije u okviru koje će izvesti predstave „Kepler 452 – B“ i „Igra“ u okviru projekta „Sever – Jug“ koji se odvija pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i informisanja. Članak Dve predstave vranjskog pozorišta na turneji po Srbiji se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Vranjsko Pozorište na turneji „Sever-Jug“

Izvor: JUGpress.com, 01.Nov.2018

VRANJE..Pozorište „Bora Stanković“ iz Vranja od 1. do 7. novembra sa dve predstave organizuje turneju „Sever-Jug“...Turneja je počela danas i glumci vranjskog teatra gostovaće u sedam gradova...Reč je o predstavi „Kepler 452B“, koju je po tektu Tijane Grumić,  režirao Jug Đorđević...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.