GROZOTA: Učenici dali profesoru kolače u koje su stavljali svoju semenu tečnost!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Dec.2016, 08:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GROZOTA: Učenici dali profesoru kolače u koje su stavljali svoju semenu tečnost!

Dečaci su mešali svoje seme u led i dodavali u peciva koja su pravili u školi.

Četrnaestogodišnjaci su se pojavili u sudu za maloletnike u Nebraski u Sjedinjenim državama jer ih terete za nepristojno ponašanje i kršenje javnog reda i mira pošto su, navodno, služili pokvarenu hranu svom učiteju 8. decembra.

Dva tinejdžera optuženi su da  su mešali svoju semenu tečnost u led i od toga pravili kolače koje su dali profesoru.

Četrnaestogodišnjaci >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su se pojavili u sudu za maloletnike u Nebraski u Sjedinjenim državama jer ih terete za nepristojno ponašanje i kršenje javnog reda i mira pošto su, navodno, služili pokvarenu hranu svom učiteju 8. decembra.

Majkl Frida, predsednik lokalnog nastavničkog udruženja rekao je da ga duboko zabrinjava bilo koja vrsta nasilja usmerena protiv nastavnika i drugih zaposlenih u školi i da pomenuti zločin nije samo bezopasna podvala.

Kako je policija potvrdila, dečaci su mešali svoje seme u led i dodavali u peciva koja su pravili u školi.

Njihov nastavnik je odlučio da sprovede testiranje ukusa školskih peciva i primteio da nešto nije u redu, pre nego što je drugi student rekao  da je čuo šta dečaci nameravaju, prenosi Worl-Herald.

Školski upravnik Blejn Mekkejn je to nazvao “užasnim incidentom”i poručio roditeljima u pismu: “Mnogi od vas su potreseni kao i ja oko onoga što se dogodilo i želim odgovore o planu akcije.

Trojica dečaka su izjavili da su planirali ovaj čin, ali u su ga izvela dvojica.

Worl-Herald izveštava da se nijedan državni zakon Nebraske ne odnosi posebno na zloupotrebu telesne tečnosti, ali postoje zakoni protiv pljuvanja na policajce.

Policija je prvobitno želela da optuži momke za zločin, ali se, umesto toga, po zakonu odlučila da ih tereti za prekršaj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.