GREŠKOM PROGLASI SMRT I SAHRANILI JE: Iz kovčega je preneli u bolnicu, evo šta se potom desilo

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2023, 18:52

GREŠKOM PROGLASI SMRT I SAHRANILI JE: Iz kovčega je preneli u bolnicu, evo šta se potom desilo

Bela Montoja (76) iz Ekvadora, koja je greškom proglašena mrtvom, nakon čega je prebačena u bolnicu, preminula je posle nedelju dana provedenih na intezivnoj nezi.

Ekvadorsko Ministarstvo zdravlja potvrdilo je da je žena umrla od moždanog udara, prenosi Bi-Bi-Si.

U saopštenju Ministarstva se navodi da je ona bila ''pod stalnim nadzorom'' dok je boravila u bolnici.

Montoja je prošle sedmice proglašena mrtvom, takođe nakon moždanog udara, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << međutim okupljeni na njenoj sahrani su shvatili da je ona još uvek živa, nekoliko sati pošto je stavljena u kovčeg.

To su, posle petočasovnog bdenja, otkrili njeni rođaci koji su se spremali da je presvuku uoči sahrane, preneo je britanski javni servis.

Montoja je nakon toga prebačena u bolnicu, na odeljenje intezivne nege, dok su iz Ministarstva zdravlja saopštili da su osnovali komisiju za istragu ovog slučaja.

Na snimku koji je, pred početak sahrane, objavio jedan od prisutnih, vidi se kako Montoja leži u otvorenom kovčegu i pokušava da dođe do daha.

Nekoliko minuta kasnije, stigla je hitna pomoć koja je ženu podigla iz kovčega i vratila u bolnicu u kojoj je prethodno proglašena mrtvom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.