GRAĐANI TVRDE JEDNO, INSTRUMENTI DRUGO: Snažan zemljotres u Grčkoj osetio se i u Nišu? (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2021, 13:35

GRAĐANI TVRDE JEDNO, INSTRUMENTI DRUGO: Snažan zemljotres u Grčkoj osetio se i u Nišu? (FOTO/VIDEO)

Zemljotres se, navodno, osetio i u Srbiji - u Nišu.

Grčku je danas oko 11.16 sati pogodio jak zemljotres magnitude 6,2 stepena po Rihteru, saopštio je Evropsko-mediteranski seizmološki centar.

Epicentra potresa bio je 23 kilometra od Larise, na dubini od 10 kilometara. Grčki >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << list Katimerini prenosi da se zemljotres osetio i u Atini i drugim delovima zapadne Grčke, a da je magnituda bila 5,9 po Rihteru. Lokalni mediji navode da su građani u delovima pogođenim potresom izašli na ulice, navodi Katimerini.

Navodno, osetio se i u Srbiji - u Nišu. Međutim, na sajtu Seizmološkog zavoda Srbije zasad nema zvaničnih podataka o tome.

Navodno, potres su osetili i žitelji Prištine, Podgorice, ali i Hrvatske.

Na zvaničnom sajtu Republičkog seizmološkog zavoda stoji da je poslednji zemljotres u Srbiji registrovan sinoć oko 19 časova na području Sokobanje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zemljotres magnitude 6,2 pogodio centralnu Grčku (VIDEO)

Izvor: Beta, 03.Mar.2021

Zemljotres magnitude 6,2 pogodio je danas centralnu Grčku, javile su agencije. Izveštaja o žrtvama nema, a potres se osetio u delovima Severne Makedonije, Crne Gore i Kosova, navodi AP.Zemljotres je zabeležen oko 12.15, po lokalnom vremenu, podatak je evropskog seizmološkog centra za oblast Mediterana.Geodinamička...

Nastavak na Beta...

STRAVIČNI PRIZORI IZ GRČKE NAKON ZEMLJOTRESA: Ljudi na ulicama, objekti uništeni, crkva samo što se ne sruši (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2021

Potresi su se osetili širom Balkana..U mestu Mesohori koje se nalazi nedaleko od Elasone u Grčkoj, koju je danas pogodio razoran zemljotres, uništeni su mnogi domovi, a meštani sa strahom gledaju u crkvu Svetog Dimitrija koja preti da se svakog časa sruši...Snažan zemljotres jačine 6 stepeni...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

GRČKA SE PONOVO TRESLA: Novi zemljotres 5,2 po Rihteru registrovan na dubini od 22 kilometra

Izvor: Kurir, 03.Mar.2021

Novi snažan zemljotres jačine 5,2 stepena po Rihterovoj skali pogodio je danas Grčku, piše portal Katimerini.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.