GRAĐANI, OBRATITE PAŽNJU! Od sutra stupa na snagu NOVI ZAKON koji važi samo za OVU grupu - ako ga prekršite sledi KAZNA

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2022, 21:48

GRAĐANI, OBRATITE PAŽNJU! Od sutra stupa na snagu NOVI ZAKON koji važi samo za OVU grupu - ako ga prekršite sledi KAZNA

Novi zakon stupa na snagu sutra.

Komunalna policija od sutra počinje da sprovodi Zakon o buci. Dozvoljena buka je 65 decibela, a zahvaljujući novom aparatu moći će da izmere buku i da oduzmu aparat i izreknu kaznu. Kontrola buke odnosi se na ugostiteljske objekte, dok buka u stanu podleže drugačijim pravilima.

- Odluka stupa sutra na snagu. Ono što je posebno, komunalna milicija će prva i jedina u službi koja je ikada merila buku na licu mesta neposredno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nakon prijave. Uređaj je sertifikovan i akreditovan i pre svega sofisticiran i precizan. Komunalni miliconer će na licu mesta moći da izmere onu buku koja je realna - ističe pomoćnik načelnika Komunalne milicije Ranko Šekularac.

On je apelovao na sve da se pravovremeno obezbede zvučnom izloacijom svojih objekata.

- Uređaj meri celokupnu buku, a ja bih apelovao na sve da se u narednom periodu upodobe sa zvučnom izolacijom svojih objekata. Ovo važi isključivo za ugostitetljske objekte - ističe Ranko Šekularac, pomoćnik načelnika Komunalne milicije Beograd.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.