GRAĐANI IZAŠLI NA GLASANJE Biračka mesta otvorena na vreme, nepravilnosti NIJE BILO - redovi na biralištima od ranog jutra (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Dec.2023, 11:42

GRAĐANI IZAŠLI NA GLASANJE Biračka mesta otvorena na vreme, nepravilnosti NIJE BILO - redovi na biralištima od ranog jutra (FOTO)

Za sada sve protiče bez problema.

Širom Srbije građani su počeli da izlaze na vanredne parlamentarne, pokrajinske i izbore za 65 opština i gradova, uključujući i Beograd. Biračko pravo na 8.273 biračka mesta može da iskoristi 6.500.666 građana.

Prema prvom preseku IPSOS Srbija i CeSID - izlaznost na današnjim izborima u Srbiji do do 9 časova u Srbiji je 4,8 odsto građana, a u Beogradu 5,1 odsto.

- Sva biračka mesta u Srbiji su otvorena na vreme u sedam sati i nepravilnosti oko otvaranja biračkih mesta nije bilo - izjavio je predsednik Republičke izborne komisije Vladimir Dimitrijivić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.