GRADOVI DONBASA ĆE USKORO BITI OSLOBOĐENI Šef DNR se obratio stanovnicima - pozvao ih da ostanu smireni

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2022, 10:15

"GRADOVI DONBASA ĆE USKORO BITI OSLOBOĐENI" Šef DNR se obratio stanovnicima - pozvao ih da ostanu smireni

Vojna operacija će uskoro biti završena, navodi šef DNR.

Šef Donjecke Narodne Republike Denis Pušilin izjavio je da će vojna operacija uskoro biti završena i da će gradovi Donbasa "uskoro biti oslobođeni".

On se obratio stanovnicima DNR u gradovima koji su još uvek pod kontrolom ukrajinske vojske da njima ništa ne preti i pozvao je da ostanu smireni.

Istovremeno, predstavnik Narodne milicija DNR Eduard Basurin tvrdi da ukrajinske snage snose >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gubitke i zatražio da se otvore humanitarni koridori kako bi im bila pružena pomoć.

Takođe je rekao da ukrajinska vojska nije položila oružje, da pripadnika oružanih snaga ima dosta i da je situacija komplikovana.

Takođe je rekao i da jedinice nacionalnog bataljona "Azov" trenutno blokiraju grad Mariupolj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.