GRADONAČELNIK OBJAVIO IDEJNO REŠENJE: Evo kako će izgledati buduća dečija klinika Tiršova 2 (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2020, 16:43

GRADONAČELNIK OBJAVIO IDEJNO REŠENJE: Evo kako će izgledati buduća dečija klinika "Tiršova 2" (FOTO)

Projekat izgradnje Tiršove 2 napreduje sporije od mojih ličnih očekivanja, a u ovom trenutku završena je studija izvodljivosti, dok urbanistički projekat čeka odobrenje planske komisije.

Gradonačelnik Beograda Zoran radojičić objavio je na svom Instagram profilu "@dr_gradonacelnik" slike idejnog rešenja buduće dečije klinike "Tiršova 2".

Inače, gradonačelnik je krajem maja rekao, gostujući u Beogradskoj hronici na Radioteleviziji Srbije, da bi izgradnja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Tiršove 2" mogla da počne krajem ove, ili početkom sledeće godine i istakao da će po okončanju radova Beograd dobiti modernu bolnicu za lečenje najmlađih pacijaneta.

Radojičić je tom prilikom podsetio da je krajem 2013. godine, kada je postao direktor UDK "Tiršova", ova bolnica imala svega nekoliko respiratora, ali i potvrdio da se od tada mnogo toga promenilo.

- U narednom periodu raspisaćemo tender za uređenje prostora na kojem će biti izgrađena bolnica, kao i rušenje postojećih objekaka na tom prostoru. Tu je i tender za projektnu dokumentaciju, kao i građevinska dozvola. Očekujem da će krajem ove, ili početkom sledeće godine, početi radovi na izgradnji Tiršove 2, nakon čega ćemo imati modernu bolnicu na oko 30.000 kvadratnih metara - rekao je tada Radojičić.

A post shared by prof. dr Zoran Radojičić (@dr_gradonacelnik) on Jun 12, 2020 at 6:38am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.