GOTOV SASTANAK: Objavljen Abazovićev predlog za REKONSTRUKCIJU Vlade Crne Gore (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2022, 20:44

GOTOV SASTANAK: Objavljen Abazovićev predlog za REKONSTRUKCIJU Vlade Crne Gore (FOTO)

Dokument je objavljen i na Tviter nalogu

Sastanak je održan iza zatvorenih vrata tokom jednočasovne pauzu u zasedanju parlamenta na čijem dnevnom redu je glasanje o (ne)poverenju aktuelne vlade.

Sastanku su prisustvovali lideri DF, PzP, Prave Crne Gore, Ujedinjene Crne Gore, Radničke partije, DEMOS, CIVIS. Sastanku je prisustvovao Abazović, ali ne i lider Demokrata Aleksa Bečić, preneo je Tanjug.

– U naredenih 15 do 20 minuta to će biti dostavljeno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pobednicima izbora 2020. Sa potpisima Ure i SNP-a – rekao je Mandić novinarima u parlamentu.

Sada je Građanski pokret URA objavio je predlog za rekonstrukciju 43. Vlade Crne Gore.

U skladu sa najavom predsjednika Vlade @DritanAbazovic, poslanici @pokretura i @snpcgzvanicno potpisali su predlog za rekonstrukciju 43. @VladaCG. pic.twitter.com/uhaQ1lF85B

— Građanski pokret URA (@pokretura) August 19, 2022

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.