VUČIĆ ODGOVARA NA PITANJA MLADIH Predsednik otkrio detalje iz svoje mladosti i ponovo zapalio TikTok! Ovo morate da pogledate (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2023, 21:30

VUČIĆ ODGOVARA NA PITANJA MLADIH Predsednik otkrio detalje iz svoje mladosti i ponovo zapalio TikTok! Ovo morate da pogledate (VIDEO)

Vučić otkriva svoje omiljene predmete u školi i na fakultetu, preferira kraljev gambit u šahu, a za mlade ističe važnost pružanja prilika za posao i sigurnu budućnost u zemlji.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovarao je na pitanja svojih pratilaca na TikToku.

Na pitanje koji su mu bili omiljeni predmeti u školi, predsednik je rekao da su to bili fizičko, istorija i geografija.

Na fakultetu, omiljeni predmeti su mu bili ustavno pravo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uvod u pravo i privredno pravo, otkriva Vučić.

Na pitanje koju muziku sluša, kaže da sada sluša sve manje muzike, ali je kao mlad voleo filmsku muziku - Enia Morikonea i Žan Mišel Žara.

- Menjam radio stanice ponekad u kolima, a za sve drugo nemam vremena - kazao je on.

Iako sada više igra kraljev gambit, kaže da mu je damin gambit nekada bio omiljeno otvaranje u šahu.

Na pitanje šta misli da je potrebno uraditi za mlade, osim studentskih kartica, Vučić odgovara da misli da je važno da se ljudima da prilika za posao, "da mogu da rade, žive i da imaju budućnost u svojoj zemlji".

Ističe da je potrebno više stipendija, ali i da se mladima pruži ne samo finansijska podrška.

- Da pokažemo da računamo na njih - rekao je on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vučić odgovara na pitanja na TikToku: Predsednik otkrio šta još treba uraditi za mlade VIDEO

Izvor: B92, 04.Dec.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovarao je na pitanja svojih pratilaca na TikToku...Kako kaže, omiljeni predmeti u školi su mu bili fizičko, geografija i istorija...Na fakultetu, omiljeni predmeti su mu bili ustavno pravo, uvod u pravo i privredno pravo, otkriva Vučić...Ističe da mu je damin...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.