GORELA VIKENDICA UROŠA BLAŽIĆA: Nakon masakra u njoj pronađen arsenal oružja

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2023, 17:09

GORELA VIKENDICA UROŠA BLAŽIĆA: Nakon masakra u njoj pronađen arsenal oružja

Ova kuća se nalazi na teritoriji Šepšina, u naselju Varovnice.

Vikend kuća u Šepšinu, koja je sinoć gorela u požaru, u vlasništvu je oca Uroša Blažića, osumnjičenog za masakr u Mladenovcu. Kako se saznaje, u pitanju je vikendica u kojoj je nakon hapšenja Blažića zaplenjen arsenal oružja.

- Majka Uroša Blažića je obilazila tu kuću i hranila kučiće. Tamo niko ne živi, jedno vreme je živeo Uroš Blažić - priča >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sagovornik.

Vatrogasci su odmah izašli na teren i ugasili požar. Nema povređenih. Vatra je izbila sinoć oko 1:30 časova iza ponoći.

Nije poznato kako je došlo do požara. Vikendica je u vlasništvu oca osumnjičenog za masakr, koji je takođe uhapšen i nalazi se u pritvoru.

Ova kuća se nalazi na teritoriji Šepšina, u naselju Varovnice.

Podsetimo, u vikendici koju je koristio ubica pronađena je veća količina oružja i municije i sve je to zaplenjeno 5. maja, nakon hapšenja Blažića.

Policija je tada satima vršila pretres ove kuće. Ovu vikendicu su roditelji Uroša Blažića namenili sinu za korišćenje, a on je u njoj živeo uoči masakra.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ZAPALJENA KUĆA MASOVNOG UBICE UROŠA BLAŽIĆA Požar podmetnuli nepoznati počinioci VIDEO

Izvor: Pančevac-online.com, 02.Avg.2023

Kuća u kojoj je živeo masovni ubica Uroš Blažić na brdu Varovnice kod Donje Dubone, zapaljena je noćas, saznaje K1info.rs. Nepoznati počinici podmetnuli su požar, koji je u toku noći ugašen. Policija se ubrzo pojavila na licu mesta i obezbedila objekat, ali zvaničnog saopštenja još nema....

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.