GORAN RAKIĆ: Hvala Vučiću što je spreman da sačuva mir po svaku cenu, pa makar to bilo i vojnom silom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Dec.2018, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GORAN RAKIĆ: Hvala Vučiću što je spreman da sačuva mir po svaku cenu, pa makar to bilo i vojnom silom!

Okupljenima se posle obraćanja predsednika Vučića obratio i Goran Rakić, predsednik Srpske liste.

Više hiljada Srba okupljenih u centru Kosovske Mitrovice pratilo je obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića povodom formiranja takozvane Vojske Kosova.

ŠPANSKI PREMIJER OSUDIO FORMIRANJE VOJSKE KOSOVA: To nikako ne vodi dobrim odnosima sa Srbijom

ALBANCI BRUTALNO PROVOCIRAJU SRBIJU! Slave nezavisnost: Sada imamo VOJSKU, više ne možete da UTIČETE >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << NA KOSOVO!

On se u svom obraćanju naročito zahvalio Vučiću što je jasno stavio do znanja da će braniti mir po svaku cenu, pa i oružanom silom, što je propraćeno aplauziima prisutnih.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Rakić: Vučić uputio poruku mira

Izvor: RTS, 14.Dec.2018

Predsednik Srpske liste Goran Rakić je izjavio, nakon obraćanja predsednika Aleksandra Vučića u Beogradu, koje su Srbi u Kosovskoj Mitrovici pratili zajedno, u centru grada, da Srbima na KiM puno znači poruka da će ih država Srbija zaštiti. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.