GLEDAJTE SADA UBISTVO UŽIVO, LAGANO Instagram još nije uklonio snimak jezivog zločina u Gradačcu, poznati detalji drame

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2023, 13:51

"GLEDAJTE SADA UBISTVO UŽIVO, LAGANO" Instagram još nije uklonio snimak jezivog zločina u Gradačcu, poznati detalji drame

Ubica Nermin Sulejmanović od ranije je poznat policiji, javili su bosanski mediji.

Nermin Sulejmanović, koji je danas u Gradačcu, kako javljaju bosanski mediji, ubio tri osobe među kojima i dete, prenosi je ovaj užasan zločin na svom Instagram profilu.

Na snimku, koji zbog brutalnosti nećemo objaviti, prvo se vidi kako njegova supruga, s očiglednim teškim povredama po otelu i licu, sedi na klupi kućnog trema.

Sulejmanović je uzeo pištolj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa stola i rekao: "E ljudi, videćete što nikad niste videli - ubistvo uživo. To je masakr."

U pozadini se čulo dete kako plače.

- Gledajte, kad imate posla s k***** koja te prijavi policiji - govorio je on, dok je snimao suprugu čije lice je bilo izobličeno od povreda, a iz usta joj je curila krv.

Upitao ju je zašto ga je prijavila policiji, a ona je odgovorila, s teškom mukom od povreda, da se bojala za sebe i dete.

- Evo, gledajte sada ubistvo uživo, lagano. Je li gledate - ponovio je, a onda je povukao oroz i ispalio jedan hitac supruzi u glavu i ubio je.

Na snimku se vidi kako joj glava blago pada unazad, ali njeno beživotno telo ostaje u sedećem položaju.

Ubica potom okreće telefon i snima dete koje leži na podu, te govori:

- Evo, neka neko dođe i spasi dete. Idemo dalje.

Zatim je otišao do automobila, ali se ubrzo vratio do kuće pošto je nešto zaboravio.

Potom je ponovo otišao do automobila, seo i odvezao se. Snimak se ubrzo završava.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.