GLAVNI EGZEKUTOR ZEMUNACA STAO NA LUDI KAMEN Oženio mladu Beograđanku i to u Zabeli - neverovatni detalji

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2023, 22:56

GLAVNI EGZEKUTOR ZEMUNACA STAO NA LUDI KAMEN Oženio mladu Beograđanku i to u "Zabeli" - neverovatni detalji

Oglasili se i on i njegova supruga.

Najpoznatiji član zemunskog klana Sretko Kalinić (49) rekao je danas sudbonosno "da" mladoj Beograđanki (27), koja je odlučila da zadrži svoje prezime.

Njih dvoje su se venčali u KPZ "Zabela" u Požarevcu, u prisustvu gradskog matičara i kumova, ali pod budnim okom stražara Sedmog paviljona u kojem Kalinić izdržava kaznu od 40 godina zatvora.

Kako se saznaje, venčanje je slikao službeni fotograf KPZ "Zabela", >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a mladenci su posle ceremonije dobili pravo na ljubavnu sobu. Kalinić je za kuma odabrao Nenada Bujoševića Ramba (53), bivšeg pripadnika JSO, koji je već 22 godine u samici jer je sud peti put odbio njegov zahtev za puštanje na uslovnu slobodu. Mlada je došla u društvu svog druga koga je izabrala za kuma. Zatvorski stražari su diskretno držali celu ceremoniju na oku i brinuli da sve protekne u najboljem redu jer je Kalinić jedan od najbolje čuvanih zatvorenika u Sedmom paviljonu požarevačke "Zabele", gde izdržava maksimalnu zatvorsku kaznu zbog zločina zemunskog klana.

Sretko Kalinić je u telefonskom razgovoru za Alo! rekao da će javnost uskoro biti opširnije obaveštena o novom poglavlju u njegovom životu jer je već počeo da piše svoju autobiografiju.

- U  knjizi će biti sve što se tiče mog braka - rekao je kratko Kalinić, koji je u svojoj prvoj knjizi "Zemunski klan - ko je ko" odlučio potpuno da ogoli ovu grupu i da prvi put javnosti otkrije ko su ljudi najmoćnije mafijaške organizacije na Balkanu, koja je bila pod pokroviteljstvom tadašnje vlasti.

Beograđanka koja se udala za Kalinića je kratko rekla da ne želi da se eksponira.

- Uzbuđena sam posle svega. Ovo jeste veliki izazov, ali se nas dvoje sjajno slažemo i razumemo - rekla je devojka kojoj je ovo prvi brak.

Sve vesti o Zemunskom klanu pročitajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OŽENIO SE SRETKO KALINIĆ U ZATVORU Zver izgovorio sudbonosno "da" 22 godine mlađoj izabranici

Izvor: Blic, 03.Jul.2023

Član zemunskog klana, Sretko Kalinić (49), rekao je danas sudbonosno „da“ mladoj Beograđanki J.M. (27), koja je odlučila da zadrži svoje prezime. Venčanje je bilo u takozvanoj "kući ljubavi", dok je ovo Kaliniću drugi brak.

Nastavak na Blic...

Sretko Kalinić se oženio u Zabeli za mladu Beograđanku, kum mu bivši pripadnik JSO Rambo

Izvor: Luftika.rs, 04.Jul.2023, 09:02

Najpoznatiji član zemunskog klana Sretko Kalinić (49) rekao je danas sudbonosno „da“ mladoj Beograđanki J. M. (27), koja je odlučila da zadrži svoje prezime.. Njih dvoje su se venčali u KPZ „Zabela“ u Požarevcu, u prisustvu gradskog matičara i kumova, ali pod budnim okom stražara Sedmog...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.