GALANT ZAPRETIO: Doći ćemo do svih tunela i operativaca Hamasa, sve dok ih ne pobijemo, nećemo završiti misiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2023, 16:23

GALANT ZAPRETIO: "Doći ćemo do svih tunela i operativaca Hamasa, sve dok ih ne pobijemo, nećemo završiti misiju"

Kako kaže, "ovde se vodi rat sinova svetlosti protiv sinova tame"

Izraelski ministar odbrane Joav Galant obećao je da će rat protiv palestinskih terorističkih grupa u Pojasu Gaze biti "smrtonosan" i da će trajno promeniti situaciju na jugu Izraela.

- Ovde se vodi rat sinova svetlosti protiv sinova tame - rekao je Galant na konferenciji za novinare iz vojne baze blizu granice sa Pojasom Gaze, pozivajući se na čuveni drevni vojni priručnik >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << otkriven među svicima sa Mrtvog mora, preneo je "Tajms of Izrael".

Galant je kazao da će izraelska vojska "eliminisati organizaciju Hamas" jer je to kultura koja ne prihvata izraelsko postojanje ovde, to su ljudski divljaci, zveri, koji su ubijali izraelske vojnike, decu i građane.

- Doći ćemo do svih tunela, stići ćemo do svih operativaca Hamasa i sve dok ih ne eliminišemo, nećemo završiti misiju - istakao je Galant.

Prema njegovim rečima, to će biti snažan, smrtonosni i precizan rat, koji će zauvek promeniti situaciju. Kada je reč o 150-200 talaca koje Hamas drži u Pojasu Gaze, Galant navodi da Izrael ulaže sve napore da ih locira čak i ako je situacija veoma složena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.