Fudbaleri Arsenala osvojili samo bod protiv Vest Hema

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Apr.2023, 17:55

Fudbaleri Arsenala osvojili samo bod protiv Vest Hema

Fudbaleri Arsenala su novim kiksom, remijem 2:2 na gostovanju gradskom rivalu Vest Hemu u 31. kolu Premijer lige, napravili veliki korak unazad u trci za šampionsku titulu.

Kao i prošle nedelje protiv Liverpula, Arsenal je i danas vodio 2:0, ali je ispustio pobedu i dva važna boda koji mogu da ih koštaju gubitka titule.

Golovima Žesusa u 7. i Odegarda u 10. minutu Arsenal je u ranoj fazi meča stigao do ogromne prednosti. U 33. minutu domaćin se vratio u igru, pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je Benrahma sigurno izveo najstrožu kaznu.

Upravo je penal preokrenuo ceo tok utakmice, ali onaj neiskorišćeni. U 52. minutu Antonio je igrao rukom, a glavni sudija je pokazao na belu tačku iako je delovalo da je lopta napucana u ruku napadača Vest Hema.

Odgovornost je preuzeo Saka, ali je promašio ceo gol. Samo tri minuta kaznije usledila je kazna, Bouven je matirao Ramzdejla za 2:2, što je bio konačan rezultat meča.

Arsenal je i dalje prvi, sa 74 boda, ali drugoplasirani Mančester Siti, koji ima 70 bodova, ima i meč manje, a uz to 26. aprila čeka "tobdžije" na Etihadu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.