Francuska: Eksplozija srušila trospratnu zgradu, četiri osobe nestale

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Dec.2021, 12:49

Francuska: Eksplozija srušila trospratnu zgradu, četiri osobe nestale

Eksplozija koja se desila na južnoj francuskoj obali Mediterana srušila je trospratnu stambenu zgradu, a vatrogasci pretražuju ruševine u potrazi za četiri osobe, za koje se strahuje da su zatrpane u ruševinama.

Vlasti u južnom regionu Var saopštile su da je jedna osoba u kritičnom stanju izvučena iz ostataka zgrade, a da je još za tri osobe potrebna hitna medicinska pomoć nakon eksplozije koja se dogodila u ranim jutarnjim satima u priobalnom gradu Sanari-sur-Mer, prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << agencija AP.

U saopštenju se navodi da se četiri osobe i dalje vode kao nestale, kao i da se strahuje da su zakopane ispod ogromne gomile ruševina.

Uzrok eksplozije nije jasan, ali vlasti regiona Var navode da su prvo primetili jak miris gasa po dolasku na lice mesta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.