Fox najavljuje nove animirane serije

Izvor: Crtaci.info, 19.Maj.2011, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fox najavljuje nove animirane serije

TV mreža Fox najavila je dve nove animirane serije. U pitanju su "Allen Gregory", priča o pretencioznom sedmogodišnjaku, i već najavljivana animirina verzija čuvenog filma "Napoleon Dynamite" pretočena u seriju, čiji prvi insert imate prilike da vidite.



"Allen Gregory" je crtana serija o sedmogodišnjem dečaku, koji "kada se pogleda u ogledalo ne vidi dete, već mladog inteligentnog, sofisticiranog, artističnog i romantičnog kosmopolitu - sve same osobine koje je nasledio od svog oca, Ričarda." Tako barem Fox najavljuje ovaj crtać. Kako se Allen snalazi u okruženju svojih vršnjaka kada krene u školu, biće između ostalog tema ove serije, čiji su kreatori Jonah Hill, Andrew Mogel i Jarrad Paul. Likovima će glasove pozajmljivati: Jonah Hill (Allen Gregory De Longpre), Nat Faxon (Jeremy), French Stewart (Richard), Joy Osmanski (Julie), Cristina Pucelli (Patrick) i Will Forte (Superintendent Rossmyre), a gostovaće i Leslie Mann (Ms. Winthrop), Jake Johnson (Joel) i Ren©e Taylor (Principal Gottlieb).

"Napoleon Dynamite" je, kao što je već jasno, rimejk istoimenog filma iz 2004. godine. Na čelu ovog projekta su Jared i Jerusha Hess, koji su kreirali likove i režirali originalni film, kao i Mike Scully, producent "Simpsonovih". Glumačka ekipa koja pozajmljuje svoje glasove glavnim likovima je većinom originalna ekipa iz filma, a među njima su: Jon Heder (Napoleon Dynamite), Jon Gries (Uncle Rico), Aaron Ruell (Kip), Efren Ramirez (Pedro), Diedrich Bader (Rex), Tina Majorino (Deb) i Sandy Martin (Grandma).

A evo i prvog trejlera za ovu crtanu seriju:

Nastavak na Crtaci.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Crtaci.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Crtaci.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.