Izvor: Danas, 12.Jun.2015, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Food Talk 2015, danas na Ribarskom ostrvu

Novi Sad - Najveća regionalna konferencija o hrani" Moja kravica" Food Talk 2015 održaće se danas na Ribarskom ostrvu u Novom Sadu.



Tema ovogodišnje konferencije je "hrana na mreži", a na jednom mestu okupiće se najbolji kuvari, vinari, gastro-blogeri i poznate ličnosti koje uživaju hrani...

Najpoznatiji hrvatski gastro-ekspert Rene Bakalović će predstaviti nekoliko mladih kulinarskih zvezda regiona kao i neke od legendi ove branše; poznati >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << zagrebački književnik, Igor Mandić, će govoriti o svojoj bračnoj kuhinji, videćemo kako izgleda jedno od najvećih kulinarskih takmičenja na svetu - francuski Bocuse d'Or, zemlja gost je ove godine Velika Britanija čija ambasada će nam predstaviti ostrvske kulinarske delikatese. Posetioci će jesti specijalitete domaćica iz cele Vojvodine, a na kraju dana uživaćemo u koncertu popularnog benda "The Frajle " i najboljih tamburaša sa "Tamburica festa".

Detaljan program i detalje o prijavi možete naći na web-adresi:http://www.color.rs/foodtalk2015/

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Regionalna konferencija o hrani i vinu u NS

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jun.2015

Na ribarskom ostrvu pored Dunava danas je održana regionalna konferencija "Moja kravica food talk 2015" o hrani i vinima, koju treću godinu za redom organizuje kompanija Kolor Pres Grup...Posebna atrakcija ovogodišnje konferencije bio je vlasnik i šef kuhinje legendarnog restorana "Lusil" iz Hjustona...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.