Izvor: Nezavisne Novine, 23.Apr.2021, 14:35

Fon der Lajen: U narednih nekoliko dana ugovor sa Pfizerom

PURS - Evropska komisija će u narednih nekoliko dana zaključiti ugovor sa kompanijama "BionTech" i "Pfizer" za isporuku 1,8 milijardi vakcina protiv virusa korona u periodu od 2021. do 2023. godine, izjavila je danas predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Samit lidera EU o Rusiji i epidemiji korona virusa 25. maja

Izvor: Beta, 23.Apr.2021

Samit Evropske unije (EU) sa fizičkim prisustvom lidera biće održan 25. maja u Briselu, a teme će biti epidemija korona virusa, tenzije sa Rusijom i klimatske promene, izjavio je danas neimenovani portparol Evropskog saveta.Na samitu će biti reči o kampanji vakcinacije protiv korona virusa u zemljama...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.