Filmska pljačka u Beogradu

Izvor: RTS, 10.Mar.2011, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filmska pljačka u Beogradu

Naoružana grupa od najmanje šest pljačkaša presrela je vozilo za transport novca u Ustaničkoj ulici, ispred zgrade Specijalnog suda i otela pet džakova novca. Posle policijske potere, razbojnici zapalili svoja vozila i pobegli u nepoznatom pravcu.

Kako RTS saznaje, u 12.50, u Ustaničkoj ulici kod broja 12, ispred Specijalnog suda, naoružana grupa od šest pljačkaša sa fantomkama, pancirima i automatskim oružjem presreli su transport novca koji se kretao u dva vozila >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << "sitroen berlingo". Jedan radnik obezbeđenja lakše povređen.

Pljačkaši su oteli pet džakova novca i od radnika obezbeđenja četiri pištolja. Kako nezvanično saznaje reporter RTS-a, ukradeno je oko 800.000 evra, a novac je pripadao Univerzal banci.

Razbojnici su, zatim, sa dva vozila marke "audi" autoputem, ispred policijske potere, bežali u pravcu železničke stanice Prokop.

Kod stanice Prokop zapalili su svoja vozila i tom prilikom odjeknule su snažne detonacije. Vatrogasno-spasilačka brigada MUP-a odmah je intervenisala i, posle četrdesetak minuta, uspela da ugasi požar na vozilima koja su potpuno izgorela.

Za sada se još ne zna da li je u vozilima bilo eksploziva, ili su polivena benzinom. Pljačkaši su pobegli u nepoznatom pravcu. Istraga je u toku.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beograd: Oteli džakove sa novcem

Izvor: Večernje novosti, 10.Mar.2011

Naoružani pljačkaši presreli su danas u Ustaničkoj ulici vozilo za transport novca i oteli pet džakova novca. Vozila su zapalili i pobegli u nepoznatom pravcu

Nastavak na Večernje novosti...

Pljačkaši digli „audije“ u vazduh

Izvor: Danas, 11.Mar.2011, 00:58

Više ljudi naoružanih automatskim oružjem i maskirani fantomkama, sa dva „audija“ presreli su juče oko 12.50 sati u Ustaničkoj ulici broj 15 u Beogradu, dva specijalna vozila za transport novca preduzeća Sekjuritas servis i oteli veću količinu novca, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih...

Nastavak na Danas...

Oteto pet džakova sa 800.000 evra ispred Specijalnog suda

Izvor: Glas javnosti, 11.Mar.2011

BEOGRAD - Četvoročlana dobro organizovana i naoružana banda razbojnika presrela je i opljačkala juče oko 13 časova transport novca, firme za obezbeđenje "Sekuritas" u Ustaničkoj ulici, preko puta zgrade Specijalnog suda...Kako Glas Javnosti nezvanično saznaje, pljačkaši, pošto su razoružali...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.