Festival malih scena monodrama Srpske

Izvor: IstocnoSarajevo.net, 16.Nov.2010, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Festival malih scena monodrama Srpske

U Istočnom Sarajevu od 11. do 17. decembra odžaće se 15. jubilarni Međunarodni festival malih scena -  monodrama Srpske.  
Na festivalu će biti održano pet kamernih predstava i četiri monodrame, rekao je selektor festivala Ljubo Božović.
Meni je drago što mogu da konstatujem da ćemo ove godine, u smislu kvaliteta imati puno bolji festival nego što su to bili prošli koji su bili kvalitetom lošiji zbog nedostatka finansijskih sredstava, rekao je Ljubo Božović.
Ove >> Pročitaj celu vest na sajtu IstocnoSarajevo.net << godine, prije svega zahvaljujući našim prijateljima, prije svega pozorištima iz Srbije koji su nam izašli u susret i smanjili cijenu predstava ove godine ćemo imati znatno kvalitetnije predstave.
U pratečem programu 07:12. biće otvorena izložba likovnih radova Marka Kusmuka. Dan kasnije u produkciji Kulturnog centra, biće izvedena dječija predstava "Princeza od Romanije".
Festival su pomogli Ministarstvo kulture i Grad Istočno Sarajevo.

Nastavak na IstocnoSarajevo.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta IstocnoSarajevo.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta IstocnoSarajevo.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.