Festival malih scena - Monodrama Srpske 7. do 11. decembra

Izvor: RSplaneta.com, 15.Nov.2010, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Festival malih scena - Monodrama Srpske 7. do 11. decembra

Kulturni centar Istočno Novo Sarajevo i ove godine biće domaćin međunarodnog Festivala malih scena - Monodrama Srpske, na kojem će od 7. do 11. decembra biti izvedeno pet predstava sa više lica i četiri monodrame iz Republike Srpske (RS), Federacije BiH i Srbije. Selektor 15. festivala Ljubo Božović istakao je da će, zahvaljujući prijateljima iz srbijanskih pozorišta koji su smanjili cijenu predstava, kvalitet festivala biti znatno viši nego prethodnih godina.

Nastavak na RSplaneta.com...






Povezane vesti

Festival malih scena monodrama Srpske

Izvor: IstocnoSarajevo.net, 16.Nov.2010, 10:48

U Istočnom Sarajevu od 11. do 17. decembra odžaće se 15. jubilarni Međunarodni festival malih scena -  monodrama Srpske.  . Na festivalu će biti održano pet kamernih predstava i četiri monodrame, rekao je selektor festivala Ljubo Božović.. Meni je drago što mogu da konstatujem da ćemo...

Nastavak na IstocnoSarajevo.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RSplaneta.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RSplaneta.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.