У сусрет Недељи моде: Колико стила имају Новосађани и какве су њихове свакодневне одевне комбинације? (ФОТО ГАЛЕРИЈА)

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Okt.2023, 12:20

У сусрет Недељи моде: Колико стила имају Новосађани и какве су њихове свакодневне одевне комбинације? (ФОТО ГАЛЕРИЈА)

Како се ближи „Fashion Week“, Новосађанке су у потпуности посвећене стварању својих модних прича. Њихова способност да комбинују класичне и тренди комаде одражава њихов оригиналан и храбар стил. Фото: Градске инфо Овог пута, пажња је усмерена на неке од најновијих модних трендова >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << које Новосађанке храбро усвајају. Један од њих је повратак дугачких и лепршавих сукњи, које додају додир елеганције свакодневним издањима.
Ови комади одеће не само да истичу женственост, већ и омогућавају слободу кретања – савршени избор за шетње новосадским кејовима. Сандалама са ниском штиклом такође је враћен стари сјај. Иако се полако поздрављамо са сезоном ношења сандали, још неколико топлих дана који су преостали Новосађанке планирају да проведу у сандалама.
Осим што су удобне за шетњу по шармантним улицама града, ове сандале додају ноту софистицираности сваком оутфиту.
Оно што је посебно привлачно јесте широка палета боја у којој долазе – од класичних црних, пастелних до јарких тонова, свака Новосађанка може пронаћи свој савршен пар. Фото: Градске инфо Што се тиче мушкараца, качкети су дефинитивно хит.
Овај модни додатак не само да штити од сунца, већ и додаје урбану ноту било којој одевној комбинацији.
Фото: Градске инфо Осим качкета, старке остају верни сапутници многих мушкараца, али и жена.
Комбиноване са широким дуксевима, стварају удобан, али и шик изглед.
Фото: Градске инфо Враћање моде звонцара такође је примећено међу Новосађанкама.
Ове панталоне не само да пружају удобност, већ и додају дашак ретро шарма сваком издању.
Фото: Градске инфо Осим тога, јеанс ће заувек остати култни комад у гардероберу сваке Новосађанке – универзални избор за готово сваку прилику.
Без сумње, Нови Сад ће још једном бити епицентар модних иновација и инспирација, уз Новосађанке које ће остати доследне свом јединственом приступу моди.
”Fashion Week” у Новом Саду обећава да ће бити спектакуларан, а Новосађанке не могу дочекати да виде све што ће велика модна сцена да им донесе.
Kać – naselje u koje se sve više ulaže (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак У сусрет Недељи моде: Колико стила имају Новосађани и какве су њихове свакодневне одевне комбинације? (ФОТО ГАЛЕРИЈА) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.