Farma: Zbog tuče izbačene i Vesna i Goca

Izvor: Vesti-online.com, 09.Jun.2013, 07:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma: Zbog tuče izbačene i Vesna i Goca

Dobra borba viđena je na Farmi između Vesne Rivas i Goce Božinovske... Ipak, psovke na kojima bi im i kočijaši pozavideli, šamaranje, vučenje za kosu - sve one divne odlike seljačkog rijaliti šoua, RTV Pinka i srpske realnosti - sve to nije bilo dovoljno da njih dve ostanu na imanju jer je Zadruga poslala pismo sa jasnom porukom da su obe estradne gromade diskvalifikovane i da moraju da napuste Farmu.

Zadruga nas lišila prisustva kočijaških veličina... >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pardon, pardon - ljudskih veličina kakve su Vesna Rivas (levo) i Goca Božinovska

 

Kakva šteta! Kako objasniti deci da više neće moći da gledaju tete čiji je dijalog neposredno pre tuče izgledao ovako:

Vesna Rivas: Pa ti je muž je*ao i drugarice pred tobom!

Tuča! Tuča! Tuča! Tuča!

Vesna odvalila Gocu!

Goca Božinovska: Jeste, ljubavi, vredeo za de...

Vesna Rivas: Vuci se dronfuljo jedna i nemoj se javljaš više!

Goca Božinovska: Mrš’, džukelo debela, je*em ti...

Ta poezija više nam neće biti dostupna. Pa šta smo to bogu skrivili da nas tako surovo kažnjava? Zašto bez Vesne i Goce? Zašto, o zašto?

 

 


Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Farma 2013: Vesna dobila šta je zaslužila, farmerima žao Goce!

Izvor: Svet plus, 09.Jun.2013

Posle burne noći na farmi i tuče Vesne i Goce, nakon koje su obe diskvalifikovane, na imanju je mirno i mahom se komentarišu sinoćnji događaju.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.