Farma: Džidža izbačena!

Izvor: Vesti-online.com, 11.Nov.2013, 00:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma: Džidža izbačena!

Farmeri se u igri znanja o poljoprivrednim poslovima nisu proslavili, tačnije, od deset pitanja nisu odgovrili ni na jedno, te glasovi nikome nisu duplirani, već je samo odlukom glasova publike izbačena Aleksandra Stojković Džidža sa 46 odsto, dok je 54 odsto glasova dobio Aleksandar Marinković Tuta.

Publika je izbacila: Aleksandra Stojković Džidža  

Makedonski pevač i voditelj Žarko Berber, sinoć se pridružio farmerima na imanju u Lisovićima, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ovaj makedonski “vipovac” publici je poznat iz rijalitija “Survajver“.

Novi takmičar nema pravo da ove sedmice bude biran za gazdu ili slugu, a kako sam ističe, nije se pripremao za ulazak, iako priznaje da ne poznaje takmičare. Žarko je odmah po ulasku dobio tajno zaduženje da na Farmi širi dezinformacije.

 

Tajni zadatak su dobili Katarina Grujić i Boris Stamenković po kome treba da sve cipele iz ostave sakriju do srede, bez pomoći drugih farmera, dok je Romani zabranjeno da mesi hleb, isto do srede.

 

Osim njih, zadatke su dobili i Vajs, koji treba da otkrije ko su najveće “štekare” na imanu, dok je Jeleni Golubović pripalo zaduženje da “se izbori da čisti svinjac”.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Farma: Džidža izbačena!

Izvor: Dzungla.org, 11.Nov.2013

Farmeri se u igri znanja o poljoprivrednim poslovima nisu proslavili, tačnije, od deset pitanja nisu odgovrili ni na jedno, te glasovi nikome nisu duplirani, već je samo odlukom glasova publike izbačena Aleksandra Stojković Džidža sa 46 odsto, dok je 54 odsto glasova dobio Aleksandar Marinković...

Nastavak na Dzungla.org...

FARMA: Ivan Marinković novi gazda! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 11.Nov.2013

Bivšeg muža Goce Tržan na ovonedeljno mesto gazde postavila je Aleksandra Stojković Džidža koja je sinoć ispala iz rijalitija

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.