Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jun.2023, 00:07

FSB Rusije: Prigožin pozvao na građanskog rat na ruskoj teritoriji

Sve informacije koje su objavljene na društvenim mrežama u ime osnivača Vagner grupe Jevgenija Prigožina o raketnim i bombaškim napadima koje je rusko Ministarstvo odbrane navodno izvršilo na pozadinske jedinice privatne vojne kompanije Vagner nisu tačne i reč je o informativnoj provokaciji, saopštila je ruska Federalna služba bezbednosti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Putin je obavešten..."

Izvor: B92, 24.Jun.2023

Predsednik Rusije Vladimir Putin je svestan situacije koja se odvija oko osnivača privatne vojne kompanije Vagner Jevgenija Prigožina...To je izjavio sekretar za štampu ruskog predsednika Dmitrij Peskov..."Predsednik Putin je obavešten o svim dešavanjima u vezi sa Prigožinom. Preduzimaju se neophodne...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.