(FOTO) UHAPŠENI VEĆ ISPITIVAN ZBOG UBISTVA NOE?! Jedan detalj prilikom hapšenja svima zapao za oko

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2023, 18:50

(FOTO) UHAPŠENI VEĆ ISPITIVAN ZBOG UBISTVA NOE?! Jedan detalj prilikom hapšenja svima zapao za oko

Ubica je žrtvu iskasapio do neprepoznatljivosti

Muškarac (33) je uhapšen danas zbog sumnje da je usmrtio Nou Milivojev (18) iz Kovilja.

On je priznao da je počinio ubistvo transrodne osobe. Žrtvu je iskasapio do neprepoznatljivosti. 

Policija je osumnjičenog izvela iz zgrade sa jaknom preko glave. Osumnjičeni hoda uz pomoć štapa.

Kako saznajemo na licu mesta, osumnjičenog je policija i ranije ispitivala o Noinom nestanku, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a komšije kažu da je često dovodio druge devojke u stan.

Žena koja živi u zgradi, rekla je da osumnjičeni tu živi od korone i da su tokom poslednjih meseci viđali Nou u zgradi. Pre otprilike dve nedelje bilo je incidenata među njima zbog kojih je intervenisala policija, Devojka je tada navodno vrištala po zgradi da joj vrati stvari ili će da ide po stanovima redom da razbija. Osumnjičenog su u nekom trenutku videli da iznosi ženske stvari, ali ne znaju gde ih je odneo.

Noa Milivojev iz Kovilja poslednji put se roditeljima javila u subotu, 17. juna, kada je navodno krenula kod dečka u Beograd.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"ONA ISEČENA PO RUKAMA I BUTINAMA, A ON..." Komšije iz zgrade gde je Noa ubijena konačno progovorile JEDAN DETALJ MENJA SVE

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2023, 13:19

Komšije su ispričale jezive detalje...Ispred stana osumnjičenog za ubistvo Noe Milivojev (18) i dalje su tragovi krvi, a komšije koje su u šoku posle saznanja o svirepom ubistvo devojke...Oni za medije kažu da je osumnjičeni uvek delovao kao psihopata i da su se razni ljudi tuda provlačili...-...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.