(FOTO) SRAMOTA! Ovaj prizor Novog Sada u đubretu bi trebalo sve da nas zabrine!

Izvor: Kurir, 16.Jun.2015, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) SRAMOTA! Ovaj prizor Novog Sada u đubretu bi trebalo sve da nas zabrine!

Pošto fotografija govori više od reči, pogledajte, pa sami procenite da li je ovo mesto na koje biste otišli da uživate

"Čistoća je pola zdravlja" je parola koja očigledno nije nimalo bitna za ljude koji šetaju novosadskim kejom, tačnije za one koji vole da sede na zidiću i uživaju u pogledu.

Naime, ti isti ljudi smatraju da đubre ne bi trebalo bacati na za to predviđena mesta, već ostavljaju flaše, čaše i ostalo smeće tu gde sede >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i "uživaju".

O tome svedoči fotografija koja je podeljena na fejsbuk grupi "Rođeni Novosađani - zabrinuti za Novi Sad" uz kometar "Rano jutro na keju..."

Pošto fotografija govori više od reči, pogledajte, pa sami procenite da li je ovo mesto na koje biste otišli da uživate.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.