(FOTO) Ovo je lice majke koja je ubila svoju decu! Ispred njene rodne kuće vlada MUK, čuju se samo glasovi - roditelji se ZATVORILI i ne izlaze

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 14:14

(FOTO) Ovo je lice majke koja je ubila svoju decu! Ispred njene rodne kuće vlada MUK, čuju se samo glasovi - roditelji se ZATVORILI i ne izlaze

Udala se za oca ubicu pre četiri godine.

Ispred kuće roditelja majke koja je zajedno sa suprugom ubila decu i izvršila samoubistvo vlada muk. Roletne su spuštene, a iz kuće se čuju glasovi. Međutim, niko ne želi da otvori vrata.

- Kada su policajci identifikovali tela bračnog para, oni su obavestili majku i oca žene. Oni su vest primili poprilično ravnodušno - kaže izvor "Blica".

Kako se navodi, njeni roditelji su u policiji rekli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da nemaju uopšte kontakt sa ćerkom.

- Njeni roditelji nisu ni znali da su dobili još jednog unuka - kaže izvor Blica.

Bračni par se venčao pre četiri godine i iste godine dobili su prvog sina. Nakon toga odselili su se za Novi Sad.

Podsetimo, mladi bračni par, izvršio je samoubistvo u petak skokom sa zgrade na Limanu 2. Dan kasnije, pronađena su mrtva dela dece u iznajmljenom stanu u kom su živeli na Petrovaradinu.

Srbija Danas/Blic

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.