(FOTO) MARIJA SAMA SEBI NAPISALA ČITULJU: Svi pričaju o poruci koju je ostavila za sobom

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2021, 22:52

(FOTO) MARIJA SAMA SEBI NAPISALA ČITULJU: Svi pričaju o poruci koju je ostavila za sobom

Marija Fuentes Fernandez iz Španije je toliko detaljno isplanirala svoju sahranu, da je odlučila da se pre smrti postara da neće biti neželjenih gostiju dok joj kovčeg budu spuštali u zemlju.

Ona je u novinama objavila sama sebi čitulju, a tu je uvrstila i spisak od svega 15 ljudima kojima je dozvoljeno da prisustvuju sahrani, dok je porodici zabranila prilazak.

- S obzirom na to da moja porodica već dugo nije 'moja', ovom čituljom naglašavam da je samo dole >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << navedenim ljudima dopušten dolazak na moju sahranu. Svi ostali koje nije bilo briga za mene tokom mog života, želim da nastave da žive daleko od mene, kao i do sada - napisala je žena.

U komentarima na društvenim mrežama, bilo je onih koji su smatrali da je Marijin potezi bio "hrabar" i da je imala pravo da odluči kako želi.

Woman bans family from her funeral and publishes guest list in own obituaryhttps://t.co/VsDQAbneTT pic.twitter.com/vCIygwLS5f

— Daily Star (@dailystar) June 12, 2021

- Ako su je već ostavili samu tokom života, neka sa tim svojim licemerjem ostanu dalje od pogreba - napisao je jedan korisnik Tvitera.

Pored onih koji su je podržavali, bilo je naravno i onih drugih koji se nisu složili s tom njenom odlukom.

- Iskreno, umreti ogorčen je sigurno jedan od najtužnijih načina smrti - napisali su pojedini korisnici društvenih mreža.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.