(FOTO) HARADINAJ NAREDIO: Boško Obradović mora biti predstavljen kao srpski heroj!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Mar.2019, 00:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) HARADINAJ NAREDIO: Boško Obradović mora biti predstavljen kao srpski heroj!

Grupa demonstranata upala je u zgradu RTS tokom protesta opozicije u Beogradu

Premijer lažne države Kosovo Ramuš Haradinaj naredio je prištinskim medijima da moraju lidera Dveri Boška Obradovića predstaviti kao srpskog heroja.

Kao što je već pisano, Albanci na čelu sa Ramušom Haradinajem dali su punu podršku liderima opozicije Draganu Đilasu i Bošku Obradoviću za haos u Beogradu.

Nakon toga, "Koha" je Obradovića predstavila kao srpskog heroja, a sve po nalogu permijera lažne države Kosovo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

OGLASIO SE BUJOŠEVIĆ: Ove večeri su protesti izgubili legitimitet!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Mar.2019

Grupa demonstranata upala je u zgradu RTS tokom protesta opozicije u Beogradu..Direktor Radio-televizije Srbije Dragan Bujošević rekao je da su zaposleni u RTS-u bili sprečeni da profesionalno obavljaju svoj posao...- Ljudi su nasilno upali u RTS i hodnicama prolazili sa motornom testerom. Sve naše...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.