(FOTO) ČEDA STIGAO U POLICIJU! Nakon vesti o tuči sa suprugom dogodio se JOŠ JEDAN INCIDENT

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Okt.2022, 13:15

(FOTO) ČEDA STIGAO U POLICIJU! Nakon vesti o tuči sa suprugom dogodio se JOŠ JEDAN INCIDENT

Lider LDP Čedomir Jovanović stigao je u policijsku stanicu Novi Beograd nakon vesti da se jutros u porodičnom stanu potukao sa suprugom Jelenom.

Jovanović je u stanicu policije došao crnim džipom, a dok se peo na trotoar uspeo je da izbuši gumu na automobilu.

U toku je saslušanje Jovanovića u stanici policije.

Podsetimo, policiji je danas oko 10.30 sati prijavljeno nasilje u porodici u Novom Beogradu, a potukli su se lider LDP Čedomir Jovanović i njegova supruga Jelena.

Policija je reagovala na osnovu prijave o tuči Čedomira Jovanovića i njegove supruge.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lider LDP-a stigao je u policijsku stanicu nakon prijave za nasilje u porodici: Policiju pozvala Čedina tašta - u toku saslušanje (FOTO)

Izvor: 24sedam.rs, 12.Okt.2022

Jovanović je u stanicu policije došao crnim džipom, a dok se penjao na trotoar uspeo je da izbuši gumu na automobilu

Nastavak na 24sedam.rs...

ČETIRI TUČE U DVE GODINE Čedomiru Jovanoviću je sukob sa suprugom samo jedan u NIZU INCIDENATA: Udarao reketom, lomio izloge, napadao i u garaži, a evo šta on kaže na sve to

Izvor: Blic, 12.Okt.2022

Tuča Čedomira Jovanovića i njegove supruge Jelene nije prvi sukob u kome se našao lider LDP-a. Jovanović je samo u prethodne dve godine imao čak tri incidenta u kojima je udarao reketom, razbijao staklena vrata prodavnice brze hrane i tukao se u garaži.

Nastavak na Blic...

NASTAVLJA SE CIRKUS JOVANOVIĆ Čedina žena se pojavila u uskoj haljini pred policijskom stanicom i novinarima postavila SAMO JEDNO PITANJE

Izvor: Blic, 12.Okt.2022

"Ništa nije bilo, nije bilo tuče. Je l sam ja prebijena?" Ovako se supruga lidera LDP Čedomira Jovanovića Jelena obratila novinarima koji su je dočekali ispred zgrade MUP-a na Novom Beogradu gde se pojavila kako bi dala izjavu zbog prijave za nasilje u njenoj porodici.

Nastavak na Blic...

Čeda Jovanović ostaje u policiji zbog pozitivnog narko-testa i lošeg sarkazma

Izvor: Luftika.rs, 12.Okt.2022

Lider LDP-a Čedomir Jovanović biće zadržan 12 sati u policiji, nakon što je saslušan zbog prijave za nasilje u porodici.. Jovanović će biti zadržan, ne zbog optužbi da je pretukao suprugu Jelenu, već zato što je vozio pod dejstom narkotika i alkohola.. On je kolima došao u PS Novi Beograd...

Nastavak na Luftika.rs...

Tužilaštvo: Čedomir Jovanović i supruga u policiji negirali da je bilo nasilja

Izvor: RTS, 12.Okt.2022

Treće osnovno javno tužilašvo u Beogradu saopštilo je da su lider Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović i njegova supruga u policiji negirali da je bilo bilo kakvog vida nasilja u njihovoj porodici. . Policija je na osnovu pribavljenih izjava učesnika...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.