(FOTO) ANOREKSIJA U HOLIVUDU: Ove zvezde su zastrašujuće mršave

Izvor: Kurir, 02.Mar.2015, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) ANOREKSIJA U HOLIVUDU: Ove zvezde su zastrašujuće mršave

Nerealne i nezdrave slike tela poznatih ličnosti šalje negativan utisak u vezi sa činjenicom kako žene treba da izgledaju

Poremećaji ishrane su postali sve ozbiljniji problem u poslednjih nekoliko godina, a činjenica da su mnoge poznate ličnosti premršave ima neke veze sa tim.

Devojke idealizuju poznate i nastoje da izgledaju kao oni po svaku cenu. Holivud treba da počne da "gura" u prvi plan zdravo telo ili će se problem još više pogoršati.

Neke >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << poznate ličnosti čiju listu vam predstavljamo u tekstu poznate su najviše po svojoj liniji, koja je zastrašujuća. Volite ih ili mrzite, ali nakon gledanja ovih slika poželećete da odete negde i pojedete jedna dobar veliki hamburger...

foto: Profimedia

Ona je u centru pažnje već godinama. Glumica, majka i bivša supruga ozloglašenog Čarlija Šina, oduvek je bila poznata po tome što je holivudska miljenica. Ona je talentovana i primer je prave klasične lepote, međutim na poslednjim paparaco fotografijama njena dramatična linija zasenila je njeno lice. Možda je pod stresom, ali je njena kilaža tema brojnih magazina u poslednje dve godine. Ričardsova je nekada bila poznata po svom neverovatnom telu, ali definitivno treba da razmisli o tome da vrati par kilograma.

Poznata je kao sporedni karakter u epskim filmovima poput "Cruel Intentions" i "The Sweetest Thing". U nekim njenim starijim filmovima, Selma ima lrpo okruglo lice i prirodno telo, međutim tokom godina, ova majka postala je zastrašujuća mršavica. Od kada se rastala od supruga 2012. godine, njena kilaža je izgleda otišla zajedno sa suprugom. Njeno zdravstveno stanje je tema raznih foruma i magazina, a fanovi su zainteresovani da vide kako će izgledati u sledećem filmu. Nadamo se da joj talenat nije ispario sa kilogramima.

Moramo priznati da je ova dama pod velikim pritiskom. Nakon udaje u kraljevsku porodicu i nakon što je postala mama ona je zasigurno veoma zauzeta i izgleda kao da nema vremena da jede.

Njena tanka figura privukla je pažnju celog sveta pred venčanje sa Vilijamom. I ako mnoge žene izgube nekoliko kilograma pred tako bitan datum, njena težina, odnosno gubitak je bio ekstreman. Čak i kada je bila trudna, princeza je zadržala svoju tanku figuru. Ili Midltonovi imaju neverovatne gene ili ona jednostavno ne jede dovoljno. Kakva god da je situacija, imamo poverenje da će ova smirena lepota uspostaviti kontrolu nad svojim životim i da će zatražiti pomoć ako njena težina postane problematična

.

Svi vile Džuli zob urnebesne komedije "Moderna porodica". Ova prezauzeta majka troje dece kaže da je vrlo slična sa karakterom Kler koju i glumi u seriji. I ako je odlična u svom poslu i voljena od svih fanova neosporno je da je Džuli premršava. Mnogi su komentarisali i kritikovali njeno telo, ali ona tvrdi da je samo zaposlena majka koja uživa da trenira. Mnogi smatraju da je u to teško poverovati. Džuli je veliki talenat i vrlo harizmatična žena, ali joj je telo premršavo.

Ona je jedna od najpoznatijih i renomiranih svetskih supermodela. I ako ona insistira da nikada nije bila anoreksična, Mos nikada nije bila najzdravija zvezda. Njena tanka figura povezana je sa upotrebom droga kao što je kokain, a uvek je bila kritikovana zbog težine. I ako je napravila od sebe zvezdu baš zbog te tanke figure, priznala je da je nabacila nekoliko kilograma, nadajmo se da i dalje to radi.

Viktorija Bekam je kao što i ptice na grani već znaju, postala poznata zbog grupe "Spice Girls", međutim, nakon raspada grupe Viktorija je ostala poznato ime. Modni dizajner, model, poslaovna žena, pevačica, majka i supruga uspela je da ostane u centru pažnje. Viktorija i njen muž Dejvid Bekam su definicija holivudskog glamura. I pored svog tog sjaja njena težina je uvek alarmantno niska. Ona baš to i naglašava i ako ta figura izazive negodavanje kod ljudi.

Nikol je ćerka legendarnog pevača Lajonela Ričija. Ova šarmantna zvezda udata je za muzičara Džoela Mejdena iz benda "Good Charlotte". Nikol je postala poznata nakon rijaliti šoua u kom je učestvovala sa svojom najboljom drugaricom Paris Hilton "Jednostavan život" . Ona i u haljinama deluje jako mršvao, a zamislite tek kako izgleda u kupaćem kostimu, nekoliko puta je negirala da ima poremaćaj u ishrani, ali svet i nije baš uveren u to.

Ona je imala zaista stresnih nekoliko godina. Borila se sa rakom dojke dugi niz godina. Ona je oduvek bila mršava, ali nakon smrti Džoan Rivers, Rančićeva je nastavila da gubi kilograma. fanovi i njeni prijatelji su uznemireni zbog njenog izgleda, ali ona, kao i svi, poriče da ima bilo kakve poremećaje u ishrani.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.