FILIP SILOVAO BABU (99) U DOMU ZA STARE: Žena molila za pomoć ali joj NISU VEROVALI zbog demencije (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2022, 17:33

FILIP SILOVAO BABU (99) U DOMU ZA STARE: Žena molila za pomoć ali joj NISU VEROVALI zbog demencije (FOTO)

Zastrašujući zločin počinio je zdravstveni radnik Filip Keri koji je otkriven nakon što je porodica u staričinu sobu postavila kamere.

Zdravstveni radnik osuđen je na doživotni zatvor nakon što je uhvaćen kako siluje 99-godišnju staricu koja boluje od demencije, dok je njena porodica bespomoćno gledala zločin preko skrivene kamere koju su postavili u bakinoj sobi.

Monstrum Filip Keri (48), priznao je da je u Blekpulu u Britaniji napao nesrećnu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ženu u domu za negu starijih osoba u kojem je radio. Preti mu minimalno 10 godina, pre nego što dobije mogućnost traženja pomilovanja.

Tužioci su rekli da se žrtvina porodica zabrinula kada se njeno ponašanje iznenada promenilo. Nije dozvoljavala fizički kontakt i molila je rodbinu koja bi joj došla u posetu da je ne ostavljaju samu.

Care worker, Phillip Carey 48, caught raping a 99-year-old dementia patient as her family watched on helplessly via a hidden camera in her room is jailed “for life” with a minimum of 10 years#NotALifeSentence #ToughOnCrime #NewBritain https://t.co/4KXH1eqCuv

— IVowToTheeMyCountry FIRST NATION BRITON (@ivowtothee) February 7, 2022

- Ne ostavljajte me, povrediće me - govorila je nesrećna starica.

Nakon što su videli jezivu scenu nakon što je Keri ušao u sobu bake, članovi porodice su odmah pozvali policiju koja je uhapsila Kerija. Na sudu je priznao krivicu nakon što su tužioci izneli forenzičke dokaze i snimke kamere.

- Keri je zloupotrebio svoj položaj i ciljao je ranjivu ženu o kojoj je trebalo da brine - rekla je tužiteljka Sofi Rozdolski nakon što je monstrumu izrečena presuda.

- Zahvalna sam porodici žrtve koja je pokazala veliku snagu tokom sudskog postupka. Nadam se da će im današnja presuda pružiti utehu - dodala je ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.