Evro-poslanica koja veliča ustaše neće podržati Kolindu, jer je Vučić pravi budalom

Izvor: B92, 10.Jun.2019, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evro-poslanica koja veliča ustaše neće podržati Kolindu, jer je "Vučić pravi budalom"

Zagreb -- Hrvatska ultradesničarka, poslanica u Evropskom parlamentu Ruža Tomašić, neće podržati Kolindu Grabar Kitarović, ako se bude kandidovala, zbog Vučića.

Ono što hrvatska evro-poslanica najviše zamera aktuelnoj predsednici Hrvatske jeste to što je, kao i premijer Andrej Plenković, dopustila da "Vučić od njih pravi budale" tokom posete srpskog predsednika Zagrebu u februaru prošle godine.

Tomašićeva je za zagrebačku televiziju RTL rekla da će >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << podržati Kitarovićevu samo u slučaju da ima samo jednog protivkandidata i da to bude Zoran Milanović.

Grabar Kitarovićeva još nije objavila svoju kandidaturu za drugi mandat, a nije poznato ni kada će i da li će to učiniti.

Pre pet godina Tomašićeva je podržala njen izbor.

Tomašićeva je, inače, poznata po neskrivenom veličanju ustaštva.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Vučić od svih vas pravi budale" Ruža ustaša ŽESTOKO NAPALA Kolindu

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2019

Hrvatska ultradesničarka, poslanica u Evropskom parlamentu, Ruža Tomašić, neće podržati Kolindu Grabar Kitarović ako se bude kandidovala za drugi predsednički mandat, zbog posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića...Tomašić naglašava da Grabar Kitarović najviše zamera to što je, kao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.