Izvor: Nezavisne Novine, 01.Feb.2017, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo šta muškarci prvo pomisle kada vide ženske grudi

Ne postoji strejt muškarac koji ne voli grudi, zar ne? Ipak, mnoge pripadnice ljepšeg pola su po pitanju svojih aduta nesigurne i često se pitaju šta muškarcu prolazi kroz glavu kada ih prvi put vidi.

Na društvenoj mreži Reddit muškarci su pozvani da odgovore na jednostavno pitanje – šta prvo pomisliš kad se ona prvi put skine?

Muškarci su, naravno, presrećni! Svi koji su se izjasnili o temi su se složili da im kroz glavu prolaze samo pozitivne misli, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << veličina i oblik grudi prestaje da bude bitan.

Kada je riječ o puš-ap grudnjacima, muškarci kažu da su svjesni činjenice da ih on čini oblim i podignutijim, ali pošto takav model nosi svaka druga žena, prava im je misterija kako grudi izgledaju bez potpore i odjeće.

Muškarci su se izjasnili i o silikonskim grudima i, naravno, prepoznaju ih i prije nego što skinete grudnjak. Muškarci kažu da silikonske grudi najčešće viđaju u pornićima, ali im nije moguće podvaliti silikon kao prirodne grudi. Jednostavno su svjesni da su drugačijeg oblika i slažu se da nisu zanimljive kao prirodne grudi.

“Drage dame, opustite se i pokažite nam ih. Svjesni smo da ste različite i u tome jeste čar. Grudi su same po sebi kao sladoled dječaku i zaista nije važno kakvog su oblika i veličine“, glasi jedan od muških komentara.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.