Evo koliko će hladno biti u Srbiji u narednih sedam dana

Izvor: Telegraf.rs, 30.Nov.2016, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo koliko će hladno biti u Srbiji u narednih sedam dana

I, dok jedni u Srbiji s nestrpljenjem čekaju ozbiljnije snežne padavine, drugi se potajno nadaju da bi moglo da dođe do otopljenja narednih dana.

Situacija je takva trenutno da nas hladno vreme, slično današnjem, pratiti sigurno još bar pet dana, s tim da će petak biti nešto malo topliji (do 10 stepeni) u celoj Srbiji. Moguće je da zabeli malo između nedelje i ponedeljka, ali opet, to ne bi bilo dovoljno snega koji bi mogao da se zadrži duže od jednog dana, izuzev na nadmorskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << visinama od preko 1.000 metara.

Skoro da je izvesno da će u prvoj dekadi decembra biti suvo vreme nad Balkanom, uglavnom bez padavina, ponegde i sa maglom.

Na mesečnoj karti Hidrometeorološkog zavoda vidi se sneg tek u drugoj polovini meseca i tada bi se snežni pokrivač zadržao. Ipak, na duže staze je teško prognozirati, tako da je skoro izvesno da će se u našoj zemlji na početku decembra više radovati oni koji vole više Sunca, a manje zime.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.